Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:444, Did:0, useCase: 3


„Barons Rozenkrancs. Improvizācijas teātris” uzņem jaunus dalībniekus

Redakcija
Redakcija

Augustā "Barons Rozenkrancs. Improvizācijas teātris" uzņem dalībniekus jaunajā, nu jau sestajā Improvizācijas studijā. Tiks uzņemti visi interesenti, kas vēlas apgūt improvizācijas un aktiermeistarības pamatus, darboties improvizacijas teātra jomā un ir sasnieguši 16 gadu vecumu - bez iestājeksāmeniem vai citiem priekšnoteikumiem. Dalībnieku maksimālais vecums nav noteikts.

Šīs nodarbības apmeklēt tiek aicināti visi tie, kas vēlas iegūt vai pilnveidot savas esošās improvizācijas un aktiermeistarības prasmes, jaukā, draudzīgā gaisotnē emocionāli izlādēties pēc saspringtas mācību vai darba nedēļas un iepazīties ar jauniem draugiem. Nodarbības tiek organizētas tā, lai katram, kam ir vēlēšanās iemācīties brīvi kustēties, pārvarēt kautrību, nedrošību un uztraukumu atbildīgos brīžos, nezaudēt vēsu prātu kritiskās situācijās, saprotami runāt, uzstājoties auditorijas priekšā, būtu iespējas regulāri trennēt un attīstīt šīs iemaņas. Viens no studijas darbības mērķiem ir 36 improvizācijas un aktiermeistarības nodarbībās (deviņos mēnešos) izraudzītie un sagatavot pilnvērtīgu papildinājumu improvizācijas teātra "Barons Rozenkrancs" aktieru ansamblim, kas vairākus gadus uzstājies klubā „Četri balti krekli” un citur.

Nodarbības notiks Rīgā, Dramaturgu teātra telpās Kr. Barona ielā 130/12, kā arī „Barons Rozenkrancs. Improvizācijas teātris” jaunveidojamās mēģinājumu telpās. Iepriekšēja pieteikšanās un dalībnieku reģistrācija, līdz š.g. 20. augustam rakstot uz e-pasta adresi: barons.rozenkrancs@gmail.com, pieteikumā norādot savu vārdu, uzvārdu, aktuālu e-pasta adresi saziņai un tālruņa numuru. Nodarbības brīvdienu grupai sāksies svētdien, 6.septembrī plkst. 14:00 un notiks reizi nedēļā - svētdienās.

Vairāk informācijas šeit: https://www.facebook.com/rozenkrancs/

Piesakies un nāc - nenožēlosi!